Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Polly
za stara na te numery
Dołączył: 30 Maj 2012
Posty: 4566
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pon 18:16, 16 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
Gdzie kupujecie bakłażana? Szukałam na targu, ale nie mieli.
|
|
Powrót do góry |
|
|
lisc
za stara na te numery
Dołączył: 23 Maj 2013
Posty: 2359
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pon 18:43, 16 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
supermarket (tak wiem nie najfajniejsze źródło warzyw i owoców )
właśnie się dowiedziałam, ze bakłażan to zwyczajowa nazwa dla psianki podłużnej [link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
brain
za stara na te numery
Dołączył: 08 Kwi 2013
Posty: 2891
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pon 18:58, 16 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
ryneczek lidla Polly
|
|
Powrót do góry |
|
|
lisc
za stara na te numery
Dołączył: 23 Maj 2013
Posty: 2359
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pią 15:40, 20 Cze 2014 Temat postu: |
|
|
ile czasu trzymacie bakłażana w piekarniku?
taki pokrojony na plastry z innymi warzywami/dodatkami? (nie nadziewany)
bo kurcze mi się jakoś długo twardy wydaje, a może ta skórka powinna być jednak odkrojona
|
|
Powrót do góry |
|
|
tilia
posiadacz wiedzy tajemnej NPR
Dołączył: 25 Sty 2014
Posty: 1159
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 22:52, 14 Paź 2014 Temat postu: |
|
|
Mi też dziś wyszła twarda skórka w tych plastrach z piekarnika... Co ciekawe w cząstkach na patelni była miększa... Może ona tak ma po prostu?
|
|
Powrót do góry |
|
|
|