Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gam
za stara na te numery
Dołączył: 22 Sie 2006
Posty: 5086
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 22:06, 23 Sie 2016 Temat postu: |
|
|
Owsiano-bakaliowe robię podobnie modyfikuję tylko cukier, ktory zastępuję ksylitolem i dodaję kakao i rum. Margaryn unikam daję masło lub olej. Staram się piec za jednym razem większą ilość, część zamrażam i wyjmuję po kilka porcji jak najdzie ochota
|
|
Powrót do góry |
|
|
emma
za stara na te numery
Dołączył: 23 Sie 2006
Posty: 9401
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 22:22, 23 Sie 2016 Temat postu: |
|
|
Gam ale zamrażasz ciasto czy upieczone ciastka?
|
|
Powrót do góry |
|
|
gam
za stara na te numery
Dołączył: 22 Sie 2006
Posty: 5086
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 22:27, 23 Sie 2016 Temat postu: |
|
|
Upieczone ciasteczka
|
|
Powrót do góry |
|
|
kariga
za stara na te numery
Dołączył: 15 Kwi 2011
Posty: 1566
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 20:01, 24 Sie 2016 Temat postu: |
|
|
Też robię te ciasteczka co anuszkaja i wszyscy uwielbiamy !
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karafka
za stara na te numery
Dołączył: 16 Cze 2006
Posty: 18908
Przeczytał: 7 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 20:05, 24 Sie 2016 Temat postu: |
|
|
Zrobiłam ale chyba za mocno zmodyfikowałam bo sie strasznie kruszą.
Dałam niecałe pol szklanki cukru Mascobado. Moze dlatego bo masło nie chciało sie na piankę ubić.
No i dalam 1,5 szklanki płatków i szklankę mieszanki : rodzynki, orzechy rozne, słonecznik, żurawina, amarantus dmuchany. Ale w smaku super tylko za słodkie
Ostatnio zmieniony przez Karafka dnia Śro 20:05, 24 Sie 2016, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|