Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bakteria
za stara na te numery
Dołączył: 13 Lis 2007
Posty: 10180
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 13:56, 10 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
koszatniczko, ja kupuję ryby w glazurze (do 5% wody), nie puszczają żadnego syfu wybieram lepsze ryby, nie jakomśtam pangę
|
|
Powrót do góry |
|
|
lisc
za stara na te numery
Dołączył: 23 Maj 2013
Posty: 2359
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 16:09, 10 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
u mnie też dwa pierwsze punkty w przepisie na naleśniki to czas i cierpliwość
a gotuję dopiero dla 2 osób
nie wiem co będzie, jak dzieci polubią
|
|
Powrót do góry |
|
|
koszatniczka
za stara na te numery
Dołączył: 19 Lut 2013
Posty: 6853
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 16:43, 10 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
uch! żebym to ja na oko umiała ocenić które to syf
|
|
Powrót do góry |
|
|
ika
junior admin
Dołączył: 01 Lip 2010
Posty: 15304
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 16:53, 10 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Koszatkiczko jak bardzo tania i duzo glazury to sie rsczej rozleci od razu ale taka z 5% glazury w sredniej cenie nie powinna. Przede wszystkim ryba po rozmrozeniu powinna byc rybą a nie gąbką nasączoną wodą....takie cos w piekarniku sie momentalnie rozleci
|
|
Powrót do góry |
|
|
Justek
za stara na te numery
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 9498
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 19:44, 10 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Można rybę rozmrozić i odsączyć dodatkowo ręcznikiem papierowym. No jak pisały dziewczyny zwrócić uwagę na ilość glazury. Sprzedawca jest zobowiązany podać tą informację.
|
|
Powrót do góry |
|
|
hermiona
za stara na te numery
Dołączył: 15 Mar 2008
Posty: 4082
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Śro 10:40, 11 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Ja wczoraj pobiłam samą siebie w szybkości (bo byłam głodna ).
Usmażyłam na oliwie pierś z indyka w ziołach prowansalskich, w tym samym czasie gotowałam sobie pęczak. połączyłam to wszystko w misce z mixem sałat i znalazłam jeszcze i dodałam mozarellę i pomidorka. wszystko polałam jeszcze oliwą. Mniam mniam
Ostatnio zmieniony przez hermiona dnia Śro 10:41, 11 Mar 2015, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
koszatniczka
za stara na te numery
Dołączył: 19 Lut 2013
Posty: 6853
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 10:20, 18 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
nie można zapomnieć o kochanej ekspresowej carbonarze!
Jakby znalazł się ktoś kto nie zna: gotujesz makaron. W tym czasie podsmażasz boczek z cebulą i czosnkiem
Ugotowany makaron mieszasz z zawartością patelni a na koniec zalewasz sosem: żółtka jajek rozbełtane ze śmietaną, solą, pieprzem i parmezanem
szybkie, smaczne, tłuste
|
|
Powrót do góry |
|
|
Justek
za stara na te numery
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 9498
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 20:48, 18 Mar 2015 Temat postu: |
|
|
Carbonarrę mój mąż pyszną robi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|