Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Trulek
za stara na te numery
Dołączył: 01 Sie 2006
Posty: 1616
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Śro 20:32, 28 Wrz 2016 Temat postu: Wędzone ryby |
|
|
Planuję spróbować Macie jakieś rady ? Wskazówki na pierwszy raz ?
Przeczytałam by moczyć w solance 10% ale nie wiem czy użyć do tego soli peklowej jak do mięsa ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Justek
za stara na te numery
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 9498
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Pią 9:00, 30 Wrz 2016 Temat postu: |
|
|
Z początku mocniejszy cieplejszy dym musi być aby mięso sparzyć . A ogólnie polecam rewelacyjny jest karp i leszcz
|
|
Powrót do góry |
|
|
isza
pierwszy wykres
Dołączył: 07 Lis 2016
Posty: 13
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 22:12, 08 Lis 2016 Temat postu: |
|
|
a tak z innej beczki- małym dzieciom dajecie wędzone ryby?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Justek
za stara na te numery
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 9498
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Wto 22:40, 08 Lis 2016 Temat postu: |
|
|
Tak,ale z tych na gorąco wędzonych. Na zimno później wg mnie 5 lat wzwyż
Ostatnio zmieniony przez Justek dnia Wto 22:42, 08 Lis 2016, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|